Datum: 21-06-2023
Tijd: 19:30 - 21:15
Locatie: online
Huilen | Masterclass

Radeloze, uitgeputte en bezorgde ouders met een baby die overmatig huilt.

Hoe kunnen we deze doelgroep passende ondersteuning bieden? Uit onderzoek blijkt dat veel ouders er maanden over doen voordat ze (uitgeput) bij de juiste hulpverlener terechtkomen.

Omdat babyhuilen niet heel makkelijk te duiden is en er niet één interventie is die gelijk voor rust in de gezinnen zorgt, is het werken met deze doelgroep een uitdaging. Een goede begeleiding start dus allereerst met kennis over verschillende soorten babyhuilen- en interventies die ingezet kunnen worden. In de masterclass ‘Calm the crying baby’ krijg je o.a. inzicht in de betekenissen van baby-huilen. Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de diverse interventies die ingezet kunnen worden om ouders en hun baby te begeleiden en ondersteunen tijdens deze uitdagende periode. Ook komt het belang van een goede anamnese aan bod. De informatie is wetenschappelijk onderbouwde informatie, gecombineerd met praktijkvoorbeelden en casestudies.

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
21-06-2023
Einddatum:
21-06-2023
Tijd:
19:30 - 21:15
Locatie:
online
Datum: 21-06-2023
Tijd: 19:30 - 21:15
Locatie: online
Huilen | Masterclass
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan