KieN Congres Een Friese wind door jeugdzorg

Datum: 23-03-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: De Harmonie te Leeuwarden

Het is al langer duidelijk dat we het anders willen in de jeugdzorg, de vraag is hoe dan? En wie kan dat doen? Dit congres brengt alle bevlogen en betrokken professionals bij elkaar en creëert zo een lerend platform waaruit nieuwe mogelijkheden ontstaan. De line-up is multidisciplinair en verrassend in haar samenstelling. Psychologie, rechten, wetenschap, onderwijs en politiek komen samen, om verbinding te leggen en te inspireren.

Programma

Agnes van Minnen, hoogleraar klinische psychologie en gespecialiseerd in angstregulatie, spreekt over het effect van emoties bij hulpverleners in haar keynote ‘Met de rug tegen de muur: over verlamming bij zorgverleners’. Klinisch psycholoog Bernard Maarsingh verrast met een lezing over de liefde en juriste Jolanda ter Avest inspireert vanuit haar juridische praktijk over vertrouwen in samenwerking. Resie Bessems houdt een prikkelend en warm pleidooi voor de kracht van samenwerken tussen onderwijs en zorg voor jeugd.

In de middag een scala aan workshops, minisymposia en minidocumentaires. Het zijn bijdragen vanuit allerlei disciplines zoals klinisch psychologen, psychiaters, gezinsvoogden, ervaringsdeskundigen, (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen, social workers, jeugdhulpverleners, vaktherapeuten, pedagogen, artsen, POH-GGZ, POH-Jeugd, praktijkondersteuners, onderzoekers, verpleegkundig specialisten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, casemanagers en advocaten.

Doelgroep

Dit congres is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met kwetsbare gezinnen (volwassenen en jeugdigen).

Voor meer informatie, klik hier

 

  • Deel dit evenement
Startdatum:
23-03-2023
Einddatum:
23-03-2023
Locatie:
De Harmonie te Leeuwarden
AdvertentieAdvertentie zijkant en homepage
Datum: 23-03-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: De Harmonie te Leeuwarden
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van moeder en kind? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan