Startdatum: 17-04-2024
Einddatum: 01-04-2026
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Vleugelhoorn / Velm
Baby | Training | Trauma / Stress

De moderne neurobiologie laat zien dat de eerste twee levensjaren onze rechter hersenhelft dominant is. Lichaamservaringen, gevoelens, hechting,… worden hier bewaard al vanaf het prille begin. Als een “basismelodie” bepalen ze ons leven zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Tijdens deze studiedagen willen we leren: deze basismelodie te horen, voelen, zien, herkennen en erkennen. Traumatisering in deze vroege fase leren begrijpen en ermee leren werken is het doel van deze opleiding.

In deze opleiding wordt jouw eigen therapeutische basis uitgebreid met wetenschappelijk onderbouwde theoretische kennis en praktische tools op vlak van pre- en perinatale psychologie en traumatherapie. Dit alles met als doel pre- en perinatale dimensies van het leven in je eigen therapeutisch werk te integreren.

De training is ingedeeld in 6 modules van elk 5 dagen, gespreid over 3 jaar en is bedoeld voor geboortewerkers en therapeuten.

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
17-04-2024
Einddatum:
01-04-2026
Locatie:
Vleugelhoorn / Velm
AdvertentieAbonneer je op onze gratis nieuwsbrief
Startdatum: 17-04-2024
Einddatum: 01-04-2026
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Vleugelhoorn / Velm
Baby | Training | Trauma / Stress
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan