Datum: 01-06-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: live Huize Hemmen te Haren en online
Cursus

In de Basiscursus IMH van IMH Nederland ga je aan de slag met de diverse theorieën en modellen die veel gebruikt worden in de Infant Mental Health en leer hoe je deze toe kunt passen in de praktijk. Je gaat oefenen met je eigen vaardigheden als professional en krijgt hierbij handvatten om aandacht te besteden aan de belangrijkste elementen uit de IMH in contact met gezinnen met jonge kinderen. Je krijgt als professional de kans om indien gewenst in een gesprek samen met jou en je manager de docent met je mee laten denken over hoe je IMH toe kunt passen binnen je werksetting.

Het didactisch klimaat voor professionals is inspirerend, uitnodigend, uitdagend en veilig tegelijk. De cursus is blended georganiseerd. Dit betekent een combinatie van live en online les in combinatie met onze online leeromgeving. Het voordeel hiervan is dat de theorie, literatuur en lesstof zoveel mogelijk in de online leeromgeving behandeld worden. Dit maakt dat er in de lessen een meer coachend klimaat kan ontstaan en de lessen draaien om het integreren en oefenen met de lesstof, zoals bijvoorbeeld rollenspellen.

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
01-06-2023
Einddatum:
01-06-2023
Locatie:
live Huize Hemmen te Haren en online
AdvertentieAbonneer je op onze gratis nieuwsbrief
Datum: 01-06-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: live Huize Hemmen te Haren en online
Cursus
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan