Corona centraal in lente-editie VROEG

0
63

De nieuwe editie van VROEG is uit, hét vakblad voor iedere professional die met zwangeren en jonge kinderen en hun ouders werkt. In dit nummer staat corona centraal. Steeds meer blijkt namelijk dat de coronacrisis veel impact heeft op gezinnen. Verder aandacht voor allerlei andere aspecten van vroegsignalering, vroeghulp en preventie.

VROEG 1-2021

Sinds de eerste lockdown is het percentage zwangeren en jonge moeders met depressieve gevoelens en angstklachten behoorlijk toegenomen. Ook de negatieve invloed van de crisis op de ontwikkeling van de jongste generatie baart zorgen. Daarnaast zijn er ook geluiden dat de lockdown rust kan brengen in sommige situaties. De thema-artikelen gaan vanuit diverse invalshoeken op dit actuele onderwerp in, met tevens aandacht voor wat we van de huidige ervaringen kunnen leren voor de toekomst

De nieuwe VROEG is de eerste editie van alweer de 38ste jaargang van het kwartaalmagazine. Nog steeds blijkt het blad in een grote behoefte te voorzien. Begin dit jaar meldde de 2500ste abonnee zich aan en inmiddels is de 2600-grens gepasseerd. Dat maakt duidelijk hoe groot de belangstelling is voor de zorg aan het ongeboren en jonge kind en zijn ouders. Het vakblad is dus springlevend. Dit is  terug te zien in de vernieuwde vormgeving, waardoor VROEG nog beter leest, met mooiere illustraties, en ook nog eens 4 pagina’s extra telt.

Direct bestellen >>

De prijs van een los exemplaar bedraagt € 11,00 (incl. porto) en is te bestellen via de website, klik hier. Een abonnement is voordeliger en kost € 29,50 (Ned.) of € 32,50 (België) per jaar (bij automatische incasso, 1,50 minder), zie het aanmeldformulier.

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here