Wil je als organisatie met 10-15 medewerkers aan de slag om de IMH-visie te implementeren? Maak dan gebruik van het pakket Compleet van IMH Nederland en Vakblad Vroeg. Het pakket bevat alle tools van IMH Nederland plus toegang tot vele jaargangen van het VROEG-magazine met daar bovenop ieder kwartaal de nieuwe editie. Tot en met 30 september geldt een aantrekkelijke actieprijs.

Je krijgt het pakket Compleet aangereikt in een overzichtelijke online omgeving. Met één account heb je een jaar toegang tot:

  • Het inspiratieplatform MinNultotVijf;
  • IP-abonnement op VROEG;
  • Alle e-learnings van IMH Nederland;
  • De online omgeving van IMH Nederland met tools om IMH in je organisatie te implementeren;
  • De online community van IMH Nederland inclusief thema- en regiogroepen;
  • De kennisbank van IMH Nederland met daarin netwerkzorg draaiboeken en tools om aan de slag te gaan met IMH in jouw regio;
  • Een eigen IMH Nederland-account om je kennis en kunde zichtbaar te maken.

In dit document lees je meer over de inhoud van het pakket.

Kortingsactie

Je kunt tijdelijk profiteren van een flinke korting op het pakket Compleet. In plaats van € 5.410,00 geldt tot en met 30 september een actieprijs van € 2.867,00. Op de website van onze partner IMH Nederland staat alle informatie hierover, klik hier.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan