Onderzoek naar impact coronacrisis op ontwikkeling nieuwgeborenen

0
1044

Voor veel tussen half maart en begin mei 2020 geboren baby’s betekenen de coronamaatregelen een andere start dan normaal. Hoe ervaren ouders dit? Onderzoekers van de NSDSK en de Universiteit Tilburg doen hier onderzoek naar. Voor dit onderzoek worden ouders gezocht die hieraan willen meedoen. Delen van deze oproep me wordt op prijs gesteld.

Corona (COVID-19) heeft invloed op alles en iedereen. Doel van het ‘Baby 2020’-onderzoek is de zorg voor ouders en baby’s in tijden zoals deze te verbeteren. In dit kader willen de onderzoekers graag weten wat de gevolgen zijn van de maatregelen zijn voor het kraambezoek, uitgestelde gehoorscreening en andere aspecten van het verse ouderschap.

Ouders van een kindje geboren in de periode maart, april en mei 2020 worden opgeroepen mee te doen aan het onderzoek. Dit kan door anoniem een online vragenlijst in (15 minuten) in te vullen. Klik hier voor meer informatie.

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here