Kerstballenactie ondersteunt onderzoek naar vroeggeboorte

0
106

Kerst ziet er dit jaar voor een ieder van ons heel anders uit. Doe om het grootste geboortefeest van het jaar te vieren mee met de kerstballenactie van Strong Babies. Dit kan door een kerstbal te doneren. Met de opbrengst financiert Strong Babies onderzoek naar vroeggeboorte.

Dagelijks krijgen gemiddeld 50 kersverse ouders te maken met de veel te vroege geboorte van hun zoontje of dochtertje. Strong Babies heeft de ambitie om binnen 10 jaar het percentage vroeggeboorte met 30% terugbrengen. De organisatie financiert wetenschappelijk onderzoek in de verloskunde en neonatologie. Dit is gericht op een betere opsporing, behandeling en preventie van ziekten voor, tijdens en vlak na de geboorte en van aangeboren afwijkingen.

Doe mee!

Hang via deze pagina een kerstbal ad € 10,- in de digitale Strong Babies kerstboom. Je kiest zelf hoeveel ballen je ophangt en bepaalt je eigen bedrag. Betaal gemakkelijk en veilig via iDEAL.

Meer informatie is te vinden op de website: www.strongbabies.nl 

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here