Precies tien jaar geleden gaven wij het tijdschrift VROEG een doorstart. Om dit te vieren trakteren wij t/m 31 augustus op 10 euro korting op een abonnement op ons kwartaalmagazine. De aanbieding geldt dus nog een week. Profiteer ook en meld je aan met de code 10JAARVROEG. Doen!

Ja, ik profiteer van de jubileumaanbieding van jarige VROEG >>

Met de inhoudelijke kennis van hoofdredacteur Louise van den Broek en de journalistieke kwaliteiten van eindredacteur Jan de Graaf stortten we ons in de zomer van 2012 in dit avontuur. Samen met de redactie gingen we ervoor. De vernieuwde vormgeving, verzorgd door Jelle de Graaf, deed de rest. Waar het blad in eerste instantie 16 pagina’s telde is het uitgegroeid tot een volwaardig magazine van 44 pagina’s per kwartaal met een vaste, nog steeds groeiende lezersgroep.

Ook de focus is in de loop van de tijd iets veranderd. Steeds meer hebben we ons gericht op de ontwikkeling van jonge kinderen en hun ouders vanuit allerlei perspectieven. Onderwerpen als taal, gehechtheid, veerkracht, motoriek en nog veel meer passeren in iedere editie de revue. Diverse VROEG-werkers hebben hun inspiratie en passie met ons gedeeld. Wetenschappers kregen een podium. Ook ouders komen in iedere editie aan het woord. Vele, vele auteurs hebben sinds de doorstart hun medewerking verleend en allerlei samenwerkingen zijn tot stand gekomen. Dankzij de nieuwe wegen die we tien jaar geleden zijn ingeslagen is VROEG een begrip geworden in de wereld rond het jonge kind.

In deze periode kregen we als samenleving steeds meer door hoe belangrijk de eerste jaren in het leven zijn. Begrippen als de eerste 1000 dagen, 1001 kritieke dagen, kansrijke start maar ook early life stress en ACES leven steeds meer onder professionals en onder beleidsmakers. Wij willen met VROEG ons steentje hieraan bijdragen door kennis te delen en zijn trots op de producten die wij hiertoe hebben neergezet.

Jubileumaanbieding: 10 euro korting!

Kortom: reden voor een feestje! Word je in juli of augustus abonnee op het kwartaalmagazine, dan krijg je 10 euro korting op het eerste jaar van je abonnement. Ga naar het aanmeldformulier en meld je aan met de actiecode: 10JAARVROEG

AdvertentieVroeglezing - artikel

En ben je al abonnee? Houd dan ons herfstnummer in de gaten!

Ja, ik profiteer van de jubileumaanbieding van jarige VROEG >>

[su_note note_color=”#def5ff” radius=”0″]
Naast het magazine organiseren we een aantal keren per jaar congressen samen met partners zoals het Euregionaal Congresburo. Verder organiseren we samen met IMH Nederland tientallen webinars per jaar voor uiteenlopende doelgroepen. Ook verzorgen we Iedere week een gratis nieuwsbrief. We bundelen de informatie die we overal vinden en proberen deze zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarnaast publiceren we regelmatig interviews, columns en recensies.

[/su_note]

 

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieNomineren Vroegwerker
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

AdvertentieVroeg-congres artikel

"*" geeft vereiste velden aan