Help onderzoeksteam aan baby’s van 12 of 15 maanden

0
697
De wachtkamer

Samen met de Universiteit van Amsterdam en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) loopt er bij het Family LAB een nationaal project om vroege emotionele en sociale ontwikkeling van baby’s te onderzoeken. Dit onderzoek draagt bij aan het eerder kunnen detecteren van afwijkingen in de ontwikkeling van het kind. Het team heeft dringend behoefte aan ouders die met hun baby mee willen doen aan dit onderzoek.

Weliswaar nadert het einde van het project, maar het onderzoeksteam zoekt nog naar baby’s die 12 of 15 maanden zijn of worden in de komende 2,5 maand. Hoe meer baby’s meedoen aan de testen, hoe beter en meer gevalideerd de resultaten van het onderzoek zullen zijn.

Ouder(s) en baby worden uitgenodigd in het Family LAB te Amsterdam om een aantal situatiespelletjes te spelen. Het is een erg leuke ervaring voor ouder en baby, waarbij men tegelijkertijd een belangrijke bijdrage levert aan de wetenschap van de ontwikkelingspsychologie. Reiskosten worden vergoed en parkeren is gratis.

De link naar de site is my-best.nl en dan de knop ‘Onderzoek 2. Het onderzoek is te volgen via Facebook (facebook.com/MyBestUvA/) en via Instagram (instagram.com/mybest_uva/). Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met ons via my-best@uva.nl. Het My-Best Team staat open voor andere ideeën of samenwerkingen om dit onderzoek onder de aandacht te brengen.

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here