Datum: 19-09-2024
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: Online via ZOOM
Trauma / Stress | webinar

Wat is pre-verbaal medisch trauma, hoe kun je het herkennen en wat kan je ermee? Wat voor impact kunnen medische handelingen hebben op baby’s, jonge kinderen én hun ouders, ook op langere termijn? Jessica Boerema van Contact in Beeld zal samen met Laura Maats-Klein kennis, expertise en ervaringsdeskundigheid inzetten om je mee te nemen in de wereld van pre-verbaal medisch trauma.

Laura zal zowel vanuit haar ervaringen als GZ-psycholoog, psychotherapeut en IMH-specialist haar kennis delen, maar ook als ervaringsdeskundige moeder van een dochter met pre-verbaal medisch trauma. Zij zal daarbij eigen indrukwekkende voorbeelden delen om je sensitiever te maken voor de signalen van de kinderen waar je mee werkt of uit je eigen omgeving. 

Jessica geeft je vanuit haar expertise in het communiceren met baby’s en jonge kinderen handvatten mee hoe je als professional de risico’s op nadelige gevolgen kan beperken. Daarbij staat de afstemming en de wijze van communiceren vanuit verbinding centraal. Deze kennis en input kun je direct gebruiken als je weer aan het werk gaat.

Doelgroep

Professionals

Meer informatie

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
19-09-2024
Einddatum:
19-09-2024
Tijd:
19:30 - 21:00
Locatie:
Online via ZOOM
AdvertentieAbonneer je op onze gratis nieuwsbrief
Datum: 19-09-2024
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: Online via ZOOM
Trauma / Stress | webinar
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan