Praktijkwijzer over kinderwens, zwanger, baby en peuter

0
97
Opvoeden
Week van de Opvoeding

Opvoedinformatie Nederland heeft voor professionals de Praktijkwijzer gelanceerd.  In de Praktijkwijzers lees je over de ontwikkelingen rondom de betrouwbare opvoedinformatie, het Landelijk Ouderpanel, de Jongerenadviseurs en meer!

De Praktijkwijzers maken professionals wegwijs in betrouwbare opvoedinformatie voor ouders. In de nieuwsbrieven worden alle (recente) wijzigingen gedeeld. Ook staat erbij vermeld welke professionals of kennisinstituten daaraan bijgedragen hebben. Aan de praktijkwijzers is een peiling onder professionals voorafgegaan.

Drie versies

Er zijn drie versies: één over kinderwens, zwangerschap, baby en peuter; één over basisschoolkind, puber en jongvolwassene. De derde gaat over Opvoedinformatie Nederland zelf.
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrieven >>

Zelf bijdragen

Als professional kun je ook bijdragen aan betrouwbare opvoedinformatie. Deel jouw kennis om de betrouwbare informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid te verbeteren! Dat kan via het tipformulier, dat op de site van Opvoedinformatie Nederland staat.
Tipformulier >>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here