Congres Vroegsigalering en Vroeghulp 2022 komt eraan!

0
570
peuter

Professionals die werken met jonge kinderen en hun ouders voeden en inspireren. Dát staat voorop tijdens de 2022-editie van het jaarlijkse VROEG-congres over de zorg aan het jonge kind. Benut dit congres – live op 9 februari of online vanaf 1 maart – om nieuwe ideeën op te doen voor het werken met jonge kinderen en hun ouders!

Er vroeg bij zijn is een gevleugelde uitdrukking geworden. Terecht, zeker wanneer ontwikkeling van een kind niet goed loopt. Dit geldt voor vrijwel alles, of het nu gaat om problemen op het gebied van gedrag en emoties of als er sprake is van een stoornis. Tijdens de zwangerschap of op baby-, peuter- en kleuterleeftijd signaleren en interveniëren vermindert of voorkomt problemen later in het leven. Inmiddels bestaat er veel kennis op dit gebied. Het jaarlijks VROEG-congres gaat hierover. Er komen deskundigen aan het woord uit de wetenschap en de praktijk.

De presentaties van de online versie van het congres zijn gedurende dertig dagen te volgen – de live-deelnemers ontvangen een opname van de deelsessies – en het congres wordt breed geaccrediteerd. Naast dit congres kun je bovendien gratis een tweede online congres uitkiezen. En als abonnee op het magazine Vakblad Vroeg krijg je ook nog eens 50 euro korting op de deelnemersprijs. Lees verder >

 Programma

  • Dr. Frederike Scheper: Maatwerk in diagnostiek en behandeling
  • Prof. dr. Marian Bakermans: Meerwaarde videofeedback bij lastig gedrag
  • Prof. dr. Carolien Rieffe: Emoties ventileren bij een communicatieve beperking
  • Mirjam Veldhoven: Ontwikkelingsvoorsprong verdient vroeg professionele aandacht
  • Dr. Marielle Abrahamse en Iza Scherpbier MSc: Spelenderwijs omgaan met gedragsproblemen
  • Piet Leroy PhD, MSc, MD: Van TRAUMA naar VERTROUWEN
  • Dr. Ymie van der Zee en Marinke Hokken MSc: Slechtziendheid tijdig signaleren en behandelen

Live en online

Het congres is dit keer, gezien de bijzondere omstandigheden, zowel live als online te volgen. De live-bijeenkomst vindt plaats op 9 februari. Maar kun je die dag niet of wacht je nog liever even met het bezoeken van een congres? Geen nood, want de videoregistraties zijn vanaf 1 maart een maand lang voor alle deelnemers online te volgen.

Alle informatie op een rij

Op de website van Euregionaal Congresburo staat het volledige programma en alle informatie over de deelnamemogelijkheden:

VROEG-congres 2022 over de zorg aan het jonge kind– live en online >>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here