Startdatum: 18-09-2024
Einddatum: 11-06-2025
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online
Ontwikkeling / Ontwikkelingsprobleem | Opleiding

Wil jij meer weten over hoogbegaafdheid bij kinderen? Je in dit onderwerp verdiepen of op je werk hierin specialiseren? Handvatten om ouders of je collega’s straks te kunnen adviseren, of kinderen beter te kunnen begeleiden? Weten hoe je in je eigen aanbod rekening kunt houden met hoogbegaafdheid? Lees dan verder over deze opleiding ‘Expert Hoogbegaafdheid in de Zorg’ voor professionals die werken met groepen kinderen tussen de 0 en 16 jaar. De groepsopleiding start in september met de 5e leergang.

Iedereen die werkt met kinderen krijgt met enige regelmaat te maken met een hoogbegaafd kind. Dat hoogbegaafdheid veel invloed heeft op hoe het kind zich ontwikkeld en op de begeleiding die hij nodig heeft is minder bekend. En als dit wel bekend is dan is vaak de vraag hoe je hier op in kunt spelen, wat deze kinderen nodig hebben en hoe je hen herkent.

Deze opleiding is gericht op professionals die werken met groepen kinderen tussen de 0 en 16 jaar. Werk je in de jeugdgezondheidszorg of heb je een eigen praktijk waarin je met kinderen werkt? Dan is deze opleiding geschikt voor jou. Het doel is dat jij expert wordt in jouw werk op gebied van hoogbegaafdheid. Je kunt dit toepassen in je werk en de organisatie of praktijk. Daarnaast kun je collega’s en ouders adviseren.
Deze opleiding is SKJ geaccrediteerd (69 punten).

Doelgroep

Jeugdzorg, jeugdverpleegkundigen CB, pedagogisch medewerkers en coaches, jeugdconsulenten, wijkteam medewerkers

Meer informatie

Voor meer informatie over deze opleiding, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
18-09-2024
Einddatum:
11-06-2025
Locatie:
Online
AdvertentieVroeglezing
Startdatum: 18-09-2024
Einddatum: 11-06-2025
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online
Ontwikkeling / Ontwikkelingsprobleem | Opleiding
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan