Datum: 16-02-2024
Tijd: 09:30 - 17:30
Locatie: RAI Amsterdam
Baby | Bevallen | Congressen | Zwangerschap

Het Geboortezorg Congres is een evenement dat tot stand is gekomen in samenwerking met o.a. het Amsterdam UMC en Stichting Stop Te Vroeg Bevallen. Het Geboortezorg Congres is dé gelegenheid voor professionals in de geboortezorg om kennis te vergaren, ervaringen uit te wisselen en de toekomst van deze sector te bespreken.

Het Congres biedt zes inhoudelijke programma’s die zijn ontworpen voor verloskundigen, echoscopisten, kraamzorg, doula’s, lactatiekundigen en verpleegkundigen. Elk programma geeft inzichten en praktische tools die aansluiten bij de specifieke behoeften van de diverse deelnemersgroepen. De programma’s zijn geaccrediteerd door KNOV, BEN, V&VN, NVOG, KCKZ, IBCLC en NvBD.

Belangrijke thema’s

Tijdens het Congres komen belangrijke thema’s aan bod, zoals het belang van hechting, de toekomst van het geboortesysteem, borstvoeding als cruciaal aspect van de postnatale zorg, het omgaan met onveilige situaties en het verlies van een baby, waarbij professionele ondersteuning en adequate benaderingen centraal staan. 

Inspirerende dag

Het Geboortezorg Congres op 16 februari 2024 is niet alleen een gelegenheid tot leren, maar ook tot netwerken en het aangaan van waardevolle verbindingen binnen de geboortezorggemeenschap. We nodigen alle professionals die betrokken zijn bij de geboortezorg uit om deel te nemen aan deze inspirerende dag vol kennisuitwisseling en innovatie.

Doelgroep

Verloskundigen, Echoscopisten, Kraamzorgprofessionals, Verpleegkundigen, Doula’s en Lactatiekundigen

Meer informatie

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
16-02-2024
Einddatum:
16-02-2024
Tijd:
09:30 - 17:30
Locatie:
RAI Amsterdam
AdvertentieGlossy bestellen
Datum: 16-02-2024
Tijd: 09:30 - 17:30
Locatie: RAI Amsterdam
Baby | Bevallen | Congressen | Zwangerschap
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan