Mijn vroeg

Via onze website en in onze nieuwsbrief berichten wij over allerlei aspecten die interessant zijn voor professionals die in de geboortezorg of met jonge kinderen en hun ouders werken. Sommige professionals zijn all round, anderen richten zich op een specifieke doelgroep of onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de zorg aan zwangeren, wetenschappelijk onderzoek rond ouders en jonge kinderen, informatie en hulp rond een bepaalde beperking of stoornis of de kinderopvang.

Met het oog hierop kun je ons informatieaanbod naar je eigen wens inrichten – Mijn VROEG. Registreer je eerst om in te kunnen loggen. Klik als je bent ingelogd de categorieën aan waar je interesse naar uit gaat. Je ziet dan in eerste instantie berichten over deze onderwerpen op de site. Uiteraard zijn ook alle andere berichten voor je in te zien.

Welkom bij de community van Vakblad Vroeg

Nu je je hebt geregistreerd, kun je hieronder je interesses aangeven. Je ziet de berichten van je persoonlijke voorkeur dan op de pagina ‘Nieuws’. Je kunt deze altijd aanpassen. Verder kun je desgewenst je accountgegevens aanvullen.

Wachtwoord vergeten?

Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken.