Datum: 11-04-2024
Tijd: 09:30 - 16:40
Locatie: Figi Zeist
Congressen | Vroeggeboorte

Het Expertisecentrum Ontwikkelingsondersteuning Prematuren (EOP), ontwikkelaar en coördinator van het TOP-programma, bestaat in 2024 tien jaar. Een heuglijk feit, dat we graag met u vieren tijdens ons lustrumcongres.

Het congres van SCEM staat in het teken van de reis die een vroeggeboren kind en zijn ouders doormaken, van voor de geboorte tot in de kindertijd. Denk aan de periode op de NICU, het ontslag naar huis, maar ook het voor het eerst naar school gaan. Over deze en andere thema’s met betrekking tot vroeggeboorte spreken op dit congres verschillende experts. Omdat ouders zelf het best kunnen vertellen wat zij meemaken, komen zij op dit congres ook zelf aan het woord.

Doelgroep

(TOP-)kinderfysiotherapeuten, jeugdartsen en -verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, orthopedagogen, psychologen en preverbaal logopedisten. Ook interessant voor kinderartsen, babyconsulenten, maatschappelijk werkers

Meer informatie

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
11-04-2024
Einddatum:
11-04-2024
Tijd:
09:30 - 16:40
Locatie:
Figi Zeist
AdvertentieGlossy bestellen
Datum: 11-04-2024
Tijd: 09:30 - 16:40
Locatie: Figi Zeist
Congressen | Vroeggeboorte
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan