Datum: 20-09-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Ede en via ZOOM
Autisme | Cursus

De BEER interventie (Blended E-health for children at Early Risk) is een middel om laagdrempelig, gerichte hulp te kunnen inzetten; juist ook zonder een diagnose. Het doel is drempels weg te nemen en zorg toegankelijker te maken, waardoor meer kinderen op tijd de juiste hulp krijgen.

De BEER interventie bestaat uit een e-learning module in combinatie met zeven huisbezoeken door de getrainde professional vanuit de nulde/eerste lijns zorg.

BEER is ontwikkeld door professionals uit het Landelijk Expertisenetwerk Autisme Jonge Kind en gebaseerd op vele jaren klinische ervaring en wetenschappelijk onderzoek. De interventie bevat elementen van andere goed onderzochte interventies als Floorplay, VIPP-AUTI, PRT, ABA, en JASPER. De BEER interventie wordt wetenschappelijk verder onderzocht vanuit Karakter Kinder- en jeugdpsychiatrie in Nijmegen.

De cursus vindt grotendeels plaats via Zoom (2 dagdelen via Zoom en 3 supervisies via Zoom van 1,5 uur). Daarnaast 1 dag op locatie bij Karakter in Ede. 

Voor meer informatie, klik hier 

  • Deel dit evenement
Startdatum:
20-09-2023
Einddatum:
20-09-2023
Locatie:
Ede en via ZOOM
AdvertentieVroeglezing
Datum: 20-09-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Ede en via ZOOM
Autisme | Cursus
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan