Datum: 24-05-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Pullman Hotel - Eindhoven
Congressen | Ouderschap

Niet iedere ouder is – om welke reden dan ook – in staat om op een adequate manier te communiceren met professionals. Tijdens het congres ‘Goed contact met prille ouders’ op 24 mei in Eindhoven, passeren diverse groepen ouders van jonge kinderen de revue. De deskundige sprekers belichten vanuit verschillende invalshoeken hoe je het contact met ouders op een goede manier aanpakt zodat er een adequate behandelrelatie ontstaat. En heb je een abonnement op VROEG-magazine dan ontvang je een flinke korting.

Als je met jonge kinderen werkt, heb je altijd te maken met ouders. Of je nu in het onderwijs, de kinderopvang, een eigen praktijk of op een consultatiebureau werkzaam bent. Ouders die heel verschillend zijn. Zijn er zorgen over de ontwikkeling van een kind, dan is goed contact met hen van groot belang. Jij als professional moet weten waar je rekening mee moet houden en wat hierbij de valkuilen kunnen zijn. Zo leer je over de do’s & dont’s om goed met hen samen te werken.

Klik hier voor meer informatie over het congres >>

De opnames van het congres zijn na te bestellen en vanaf 1 januari 2023 een maand lang te bekijken.

  • Deel dit evenement
Startdatum:
24-05-2023
Einddatum:
24-05-2023
Locatie:
Pullman Hotel - Eindhoven
AdvertentieAbonneer je op onze gratis nieuwsbrief
Datum: 24-05-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Pullman Hotel - Eindhoven
Congressen | Ouderschap
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan