Vakblad Vroeg heeft een nieuwe website en daar zijn we trots op. Hetzelfde geldt voor de zomereditie van ons kwartaalmagazine. Meldt u zich voor 16 juni aan als abonnee op ons kwartaalmagazine, dan ontvangt u dit nummer gratis. Doen!

Na vijf jaar Vakblad Vroeg presenteren wij onze nieuwe website. Een site die zowel op de computer als op de telefoon en de tablet goed te bekijken is. Door gebruik te maken van tags en categorieën is de site beter doorzoekbaar. Ook is onze nieuwe site interactiever, zodat u als lezer kunt reageren op de artikelen of zelf content kunt toevoegen. Verder heeft onze boekenknop een betere indeling gekregen.

Schat aan informatie
Bent u abonnee van het kwartaalmagazine van Vakblad Vroeg, dan kunt u zich via de knop ‘Registreren’ een inlog aanvragen.  Als uw account door ons is geverifieerd, kunt u inloggen op de website en op deze manier de verschenen nummers van de laatste vijf jaar raadplegen. Op die manier heeft u direct toegang toegang tot een schat aan informatie op het gebied van preventie, vroegsignaleren en vroeghulp. Via de cover ziet u in één oogopslag het thema van ieder nummer en enkele opvallende artikelen en interviews.

Direct aanmelden? Klik dan hier

Aanbieding
We vieren de lancering van onze nieuwe website met een aantrekkelijke aanbieding voor snelle beslissers. Op 16 juni rolt de nieuwe editie van Vakblad Vroeg bij onze abonnees in de brievenbus. Iedereen die zich voor deze datum opgeeft als abonnee, ontvangt dit nummer gratis. Om hiervan te profiteren, stuurt u een mail naar vroeg@dgcommunicatie.nl met uw adresgegevens o.v.v. ‘Zomereditie gratis’.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan