Utrechtse kinderopvang neemt voorschoolse educatie over

0
323
twee peuters

Per 1 januari 2020 nemen vijf kinderopvangorganisaties de voorschoolse educatie in de gemeente Utrecht over van Spelenderwijs Utrecht. De partijen willen met de overname een passend en dekkend aanbod van voorschoolse educatie met een doorgaande lijn naar de basisschool realiseren en continueren.

Tot dit jaar was Spelenderwijs Utrecht de grootste aanbieder van voorschoolse educatie in Utrecht. Spelenderwijs werkte daarbij samen met basisscholen in Utrecht. Buitenschoolse opvang werd in de schoolgebouwen aangeboden door andere organisaties. Per 2020 zal Spelenderwijs Utrecht niet meer actief zijn op het gebied van voorschoolse educatie. Zij draagt dan haar peutercentra met voorschoolse educatie over aan de kinderopvangorganisaties die veelal ook de bso verzorgen in een schoolgebouw of in de buurt van een school gevestigd zijn. Het gaat om kinderopvangorganisaties Koko, Blos, Kind & Co, Ludens en SAMEN Kinderopvang.

Lees verder op kinderopvangtotaal.nl

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here