Regelmatig verschijnen er boeken die interessant kunnen zijn voor professionals die met jonge kinderen werken. Voor het starten van een recensierubriek zijn we op zoek naar enthousiaste professionals die hier bijdragen voor willen leveren.

Vakblad Vroeg besteedt al jarenlang aandacht aan voor professionals interessante uitgaven door ze op te nemen in onze boekenrubriek. Niet alleen aan boeken met achtergronden, theorieën, maar ook met speciale methodieken en boeken die gericht zijn op ouders.

Wat we echter nog missen is een kritische blik op de boeken die we hierin plaatsen. Met als belangrijkste insteek de bruikbaarheid voor de praktijk, met andere woorden Wat heb je eraan als professional? Daarom zetten we nu een recensierubriek op. Hiervoor zoeken we enthousiaste professionals rond de zorg aan het jonge kind die met enige regelmaat een titel voor ons willen recenseren.

Advertentie

Wat verwachten we van je?
– regelmatig een boek kritisch lezen en hier aan de hand van een aantal vragen een korte recensie over schrijven die vervolgens op onze site en nieuwsbrief verschijnt;
– meespeuren naar nieuwe uitgaven die interessant kunnen zijn voor onze lezers.

Wat bieden wij je?
– de mogelijkheid om nieuwe boeken te lezen;
– een boek voor in je boekenkast, want je mag het gerecenseerde boek houden;
– de publicatie van de recensie.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie, neem dan contact op met Louise van den Broek, hoofdredacteur Vakblad Vroeg vroeg@dgcommunicatie.nl waarin je aangeeft waarom jij een goede recensent zou kunnen zijn.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan