Korting op congres ‘Slapen, eten en zindelijk worden’

0
727
Boos kijkend meisje

Slecht slapen, niet eten en natte broeken… Indien deze problemen lange tijd aanhouden zorgt dit bij zowel het kind als de ouders voor veel stress. Tijdens het congres ‘Slapen, eten en zindelijk worden’ leert u welke factoren hierbij een rol spelen. Abonnees op het kwartaalmagazine van Vakblad Vroeg ontvangen een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs.

Welke medische aandoeningen spelen een rol bij voedselweigering, slaapproblemen en onzindelijkheid? Hoe kunnen progrssionals omgaan met angst en stress van zowel het kind als de ouders? En welke gedragsmatige en medische behandelmogelijkheden zijn er? Deze vragen staan centraal tijdens het congres ‘Slapen, eten en zindelijk worden’ op donderdag 14 december.

Diverse deskundige sprekers gaan de 14e december onder meer in op de volgende vragen:
– In- en doorslaapproblemen – hoe komen jonge kinderen er vanaf?
– Hoe leert u een kind zindelijkheidsvaardigheden aan?
– Welke signalen wijzen op een blaas- of rectumdysfunctie?
– Hoe ziet de anamnese, diagnostiek en behandeling bij voedselweigering eruit?

Aantrekkelijke korting

De prijs voor deze bijeenkomst is € 395,00. Dit bedrag is inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW. Voor abonnees op het kwartaalmagazine van Vakblad Vroeg geldt een korting van € 50,00. Dit aanbod geldt ook voor nieuwe abonnees, zie ons inschrijfformulier.

Vul bij aanmelding in het veld ´Opmerkingen’ in:  Abonnee Vroeg. U krijgt dan eerst wel een volledig bedrag te zien, maar op de uiteindelijke factuur is de 50 euro korting eraf.

Meer weten?

Het congres vindt plaats in Zeist en is een initiatief van Medilex. Op de congreswebsite staat uitgebreide informatie over onder meer het programma en de accreditatie; deze is onder andere aangevraagd voor kinderartsen, psychologen en verpleegkundigen.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here