Slecht slapen, niet eten en natte broeken… Indien deze problemen lange tijd aanhouden zorgt dit bij zowel het kind als de ouders voor veel stress. Tijdens het congres ‘Slapen, eten en zindelijk worden’ op 8 november leert u welke factoren hierbij een rol spelen. Abonnees op het kwartaalmagazine van Vakblad Vroeg ontvangen een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs.

Welke medische aandoeningen spelen een rol bij voedselweigering, slaapproblemen en onzindelijkheid? Hoe gaat u als professional om met angst en stress van zowel het kind als de ouders? En welke gedragsmatige en medische behandelmogelijkheden zijn er? Deze vragen staan centraal tijdens het congres ‘Slapen, eten en zindelijk worden’ op donderdag 8 november.

Diverse deskundige sprekers gaan de 8e november onder meer in op de volgende vragen:
– Welke signalen wijzen op een blaas- of rectumdysfunctie?
– Hoe traint u kinderen met blaasproblemen?
– In- en doorslaapproblemen – hoe komen jonge kinderen er vanaf?
– Hoe ziet de anamnese, diagnostiek en behandeling bij voedselweigering eruit?

Aantrekkelijke korting

De prijs voor deze bijeenkomst is € 395,00. Dit bedrag is inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW. Voor abonnees op het kwartaalmagazine van Vakblad Vroeg geldt een korting van € 50,00. Dit aanbod geldt ook voor nieuwe abonnees, zie ons inschrijfformulier.

Vul bij aanmelding in het veld ‘Opmerkingen’ in: “Abonnee Vakblad Vroeg” + uw abonneenummer. De korting wordt dan direct verrekend.

Meer weten?

Het congres vindt plaats in Amersfoort en is een initiatief van Medilex. Op de congreswebsite staat uitgebreide informatie over onder meer het programma en de accreditatie; deze is onder andere aangevraagd voor kinderartsen, psychologen en verpleegkundigen.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan