Je gaat het pas zien als je het door hebt – lezing Aafke Scharloo

0
1642

Voortaan organiseert Vakblad Vroeg jaarlijks een lezing met aansluitend een diner. Aafke Scharloo verzorgt op 22 november 2017 de eerste editie. Zij geeft een lezing over mishandeling en misbruik bij baby’s en jonge kinderen. De Drommedaris van Enkhuizen, het mooiste authentieke bolwerk van Nederland, vormt het decor van de bijeenkomst.

Jaarlijkse lezing

Vakblad Vroeg heeft het initiatief genomen om jaarlijks een lezing te organiseren in een sfeervolle setting en voor een select gezelschap van maximaal honderd deelnemers. Doel is verdieping te geven over een actueel onderwerp op het gebied van vroegsignalering en vroeghulp. Aansluitend op de lezing is er een diner om met elkaar informeel van gedachten te wisselen.

Mishandeling

Aafke Scharloo geeft de eerste VROEG-lezing met als titel Mishandeling en misbruik van baby’s en jonge kinderen: Je gaat het pas zien als je het door hebt!’. De ontvangst in de Drommedaris is vanaf 15.00 uur. Om 16.00 uur start de lezing die duurt tot ongeveer 18.00 uur.  

Hulpverlening

In een boeiend betoog, afgewisseld met casuïstiek, zal Aafke Scharloo ingaan op het waarom van kindermishandeling bij baby’s en jonge kinderen, maar ook op de gevolgen, de rode vlaggen en de mogelijkheden binnen de hulpverlening om deze gezinnen eerder en beter bij te staan. Het laatste half uur is er bovendien gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie. Vervolgens vindt tussen 18.00 en 20.00 uur het diner plaats, met gelegenheid om nog even na te praten.

Aanmelden

De deelnameprijs bedraagt, inclusief diner en alle consumpties, € 94,50 (excl. BTW). Voor abonnees op Vakblad Vroeg is de prijs € 84,50. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt! Opgeven kan door een mail met uw gegevens te sturen naar vroeg@dgcommunicatie.nl. Geef daarbij ook even aan of u een abonnement op het magazine Vakblad Vroeg heeft.

Heeft u interesse maar bent u nog geen abonnee van ons kwartaalmagazine? Profiteer dan ook van de korting door u nu aan te melden, klik hier!

Bereikbaarheid

De locatie van de eerste VROEG-lezing ligt op loopafstand van het station waar tevens  ruime (gratis) parkeergelegenheid is. De locatie is ook vanaf Lelystad uitstekend te bereiken.

De Drommedaris is een historisch bolwerk, prachtig gelegen aan de haven. Geïnteresseerden kunnen voorafgaand aan de lezing deelnemen aan een gratis rondleiding door het unieke complex.

De Drommedaris

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here