De GroeiGids is gestart met de JGZ Vlog op het GroeiGids YouTube kanaal. Marloes, jeugdverpleegkundige en moeder van twee jonge kinderen, geeft in de vlogs tips & tricks over onderwerpen waar veel jonge ouders tegenaan lopen.

Jonge ouders zoeken vaak informatie over gezondheid en opvoeding. Vooral in de eerste levensjaren is de behoefte naar informatie groot. Veel ouders kijken graag naar vlogs op YouTube voor informatie en om ervaringen van ouders te horen.  Het huidige aanbod van de jeugdgezondheidszorg sluit hier nog onvoldoende op aan. Daarnaast kunnen sommige onderwerpen veel makkelijker worden uitgelegd met bewegende beelden. Daarom is de GroeiGids nu met de JGZ Vlog gestart op YouTube.

Persoonlijk en informatief

De GroeiGids JGZ videoblogs (vlogs) zijn zowel persoonlijk als professioneel. Jeugdverpleegkundige Marloes deelt haar eigen ervaringen. Daarbij geeft zij ook informatie en tips.

De trailer en eerste vlog over het herkennen van hongersignalen staan nu online op het GroeiGids YouTube kanaal. Maandelijks komt hier een nieuwe vlog bij. Ouders kunnen suggesties voor onderwerpen doen via info@groeigids.nl

AdvertentieNomineren Vroegwerker

 

Over de GroeiGids

De GroeiGids ondersteunt het werk van verloskundigen, kraamzorgorganisaties en de Jeugdgezondheidszorg. Met de serie GroeiGidsen, groeigids.nl en de GroeiGids app biedt de GroeiGids  (aanstaande) ouders betrouwbare voorlichting en ondersteuning in alle leeftijdsfases.

Meer informatie is te vinden op www.groeigids.nl en te volgen op YouTube, Twitter @GroeiGids, Facebook en Instagram.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieVroeglezing - artikel
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

AdvertentieVroeg-congres artikel

"*" geeft vereiste velden aan