Informatieve nieuwe website Babywerk

0
534
Foto: Linde Dorenbos

De emotionele gezondheid van baby’s en ouders bevorderen door het bieden van concrete, laagdrempelige informatie en praktische voorbereiding op het ouderschap. Dát is waar Babywerk voor staat. Een nieuwe website maakt niet alleen trainingen, workshops en e-learning nóg toegankelijker, maar ook de artikelen van Babywerk in VROEG.

Ondanks goede medische zorg en dalende sterftecijfers van baby’s in Nederland is het psychologische aspect in de geboortezorg nog steeds sterk onderbelicht. Hoewel de neurowetenschappen en de Infant Mental Health-visie inmiddels veel psychologische kennis over baby’s en ouders hebben gegenereerd, komt deze maar mondjesmaat terecht bij de (aanstaande) ouders.

Babywerk biedt verschillende producten en trainingen voor professionals om (aanstaande) ouders goed te begeleiden. Centraal staat hierbij het versterken van de band tussen ouder en kind en de transitie naar ouderschap. Twee van deze producten zijn door de Databank Effectieve Interventies erkend als ‘theoretisch goed onderbouwd’: de cursus ‘Zwanger, Bevallen, een Kind’ en sinds kort ook de e-learning ‘Een kindje krijgen’.

Babywerk nodigt elk kwartaal een professional of onderzoeker uit een artikel in vakblad Vroeg te schrijven.

Artikelen VROEG

Babywerk mag iedere editie van kwartaalmagazine VROEG twee pagina’s verzorgen. Daartoe wordt elk kwartaal een professional of onderzoeker uitgenodigd om de pen op te pakken. Dat leverde al een hele rij interessante artikelen op die nu voor iedereen toegankelijk is. Naar het overzicht >

Nieuwe website

Op de nieuwe website is informatie te vinden over producten, diensten, missie en visie van Babywerk. Zowel (aanstaande) ouders, professionals  en beleidsmakers kunnen hier terecht.

Bekijk de website: www.babywerk.nl

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here