Gratis E-books over mentale klachten rondom krijgen van een kindje

0
616

Het krijgen van een kind gaat lang niet altijd gepaard met een ‘roze wolk’-gevoel. Veel kersverse moeders kampen met prenatale depressie, postpartum depressie en bevallingstrauma. Over deze drie mentale klachten zijn gratis te downloaden e-books geschreven.

Vrouwen met mentale problemen tijdens de zwangerschap of na de bevalling vinden het veelal moeilijk om te erkennen en/of te accepteren dat ze depressief zijn. Vaak is er sprake van schaamte en schuldgevoelens, omdat negatieve gevoelens toch niet passen bij het aanstaande moederschap? Vanuit de omgeving is er vaak weinig begrip, omdat de gevoelens niet worden begrepen, en daardoor kunnen opmerkingen en tips verkeerd overkomen. Vrouwen met milde(re) mentale klachten kunnen dezelfde gevoelens en onbegrip ervaren. Het snel ingrijpen met passende hulp beperkt de duur en de ernst van de klachten of depressie aanzienlijk.

De e-books, geschreven door Cynthia Krijgsman van Jade natuurgeneeskunde & coaching, hebben de volgende titels:
– Een prenatale depressie
– Een postpartum depressie
– Bevallingstrauma?!

Klik hier om de e-books te downloaden.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here