Een nieuwe Facebookpagina biedt betrouwbare informatie over opgroeien en opvoeden in Nederland. De informatie, zowel in het Arabisch als in het Nederlands, is bedoeld voor Arabisch sprekende ouders die recent hier zijn komen wonen. Ouders kunnen vragen stellen en krijgen antwoord in Arabisch en in Nederlands.

Op de Facebookpagina Opgroeien in Nederland maken Syrische professionals met een pedagogische achtergrond – ondersteund door professionals van GGD regio Utrecht en Pharos – Arabisch sprekende ouders in Nederland wegwijs in het domein Opgroeien en Opvoeden.

Heeft u contact met Arabisch sprekende ouders? Wilt u hen dan wijzen op dit platform. U kunt postertjes en visitekaartjes aanvragen via de website van Pharos.

Alle posts van Opgroeien in Nederland (en van Syriërs Gezond) vindt u ook terug op de website www.GezondinNederland.info

 

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan