Slapen, eten en zindelijk worden – korting Vroegabonnees

  0
  132

  Datum: 28 november 2019

  Tijd: 9.30 uur tot 16.00 uur

  Locatie: Regardz de Eenhoorn, Amersfoort

  Congres over problemen in de ontwikkeling bij kinderen

  Slecht slapen, niet eten en natte broeken… Indien deze problemen lange tijd aanhouden, zorgt dit bij zowel het kind als de ouders voor veel stress. Tijdens het congres ‘Slapen, eten en zindelijk worden’ op 28 november leert u welke factoren een rol spelen. Abonnees op VROEG ontvangen een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs!

  Welke medische aandoeningen spelen een rol bij voedselweigering, slaapproblemen en onzindelijkheid? Hoe gaat u als professional om met angst en stress van zowel het kind als de ouders? En welke gedragsmatige en medische behandelmogelijkheden zijn er?
  Deze vragen staan centraal tijdens het congres ‘Slapen, eten en zindelijk worden’ op donderdag 28 november.

  Tijdens de 3e editie van dit congres gaan deskundige sprekers in op onder andere onderstaande vragen:

  • In- en doorslaapproblemen – hoe komen jonge kinderen er vanaf?
  • Hoe leert u een kind zindelijkheidsvaardigheden aan?
  • Welke signalen wijzen op een blaas- of rectumdysfunctie?
  • Hoe ziet de anamnese, diagnostiek en behandeling bij voedselweigering eruit?

  Aantrekkelijke korting voor VROEG-abonnees!
  De prijs voor deze bijeenkomst is € 395,00. Dit bedrag is inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW. Voor abonnees op het kwartaalmagazine van Vakblad Vroeg geldt een korting van € 50,00. Dit aanbod geldt ook voor nieuwe abonnees, zie ons inschrijfformulier.

  Vul bij aanmelding in het veld ‘Opmerkingen’ in: “Abonnee Vakblad Vroeg” + uw abonneenummer. De korting wordt dan direct verrekend.

  Nog geen VROEG-abonnee? Meld u zich dan eerst aan via onze website, klik hier; de prijs bedraagt resp. € 25,- (Ned.) of € 30,- (Belg.), incl. BTW.

  Meer weten?
  Het congres vindt plaats in Amersfoort en is een initiatief van Medilex. Op de congreswebsite staat uitgebreide informatie over onder meer het programma en de accreditatie; deze is onder andere aangevraagd voor kinderartsen, psychologen en verpleegkundigen.

  Aanmelden >>

  ------
  Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering