Palliatieve zorg aan kinderen – Korting Vroegabonnees

  0
  89

  Datum: 11 december 2019

  Tijd: 9.30 uur tot 16.00 uurr

  Locatie: NH Hotel, Stationsstraat 75 3811 MH Amersfoort

  Congres over het bieden van persoonlijke zorg en begeleiding aan kind én gezin

  Palliatieve zorg aan kinderen is maatwerk. Hierbij spelen niet alleen de kinderen een heel belangrijke rol, maar ook het gezin eromheen. Hoe vertelt u kinderen slecht nieuws en bespreekt u moeilijke onderwerpen? Hoe werkt u optimaal samen met de ouders? En wat kunt u doen als uw patiëntje en de ouders niet op een lijn liggen bij medische keuzes? Het congres ‘Palliatieve zorg aan kinderen’ op 11 december geeft antwoorden. Abonnees op VROEG ontvangen een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs!

  Jaarlijks sterven in Nederland 1000 kinderen. Daarnaast worden per jaar ongeveer 5000 kinderen geboren met een ernstige levensverkortende ziekte. Door de ontwikkeling in de geneeskunde kunnen deze kinderen steeds langer blijven leven. Daar zijn soms ingrijpende behandelingen voor nodig, waar u gezamenlijk met de ouders een beslissing over moet maken. Wat draagt bij aan een optimale kwaliteit van leven van uw cliënt?

  Bied de beste zorg op maat aan uw patiëntjes!

  Waarom u het congres ‘Palliatieve zorg aan kinderen’ op 11 december niet mag missen:

  • Ontvang praktische tips en handvatten over gespreksvoering met kinderen
  • Leer hoe u optimaal kunt samenwerken met de ouders
  • Oefen hoe u aansluit op de belevingswereld van het kind en de ouders
  • Hoor wat er mogelijk is in de laatste levensfase van wilsonbekwame cliënten
  • Verdiep u in de middag in advance care planning bij kinderen, het bieden van cultuursensitieve zorg of palliatieve zorg bij EMB

  Aantrekkelijke korting voor VROEG-abonnees!
  De prijs voor deze bijeenkomst is € 395,00. Dit bedrag is inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW. Voor abonnees op het kwartaalmagazine van Vakblad Vroeg geldt een korting van € 50,00. Dit aanbod geldt ook voor nieuwe abonnees, zie ons inschrijfformulier.

  Vul bij aanmelding in het veld ‘Opmerkingen’ in: “Abonnee Vakblad Vroeg” + uw abonneenummer. De korting wordt dan direct verrekend.

  Nog geen VROEG-abonnee? Meld u zich dan eerst aan via onze website, klik hier; de prijs bedraagt resp. € 25,- (Ned.) of € 30,- (Belg.), incl. BTW.

  Meer weten?
  Het congres vindt plaats in Amersfoort en is een initiatief van Medilex. Op de congreswebsite staat uitgebreide informatie over onder meer het programma en de accreditatie; deze is onder andere aangevraagd voor jeugdzorgwerkers, kinderartsen, psychologen en verpleegkundigen.

  Aanmelden >>

  ------
  Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering