Introductiecursus Video hometraining/ Video interactiebegeleiding

  0
  14

  Start datum: 24 januari 2019 - Eind datum: 14 februari 2019

  Tijd: 10.00 uur tot 15.00 uur

  Locatie: Logavak Amsterdam

  De tweedaagse introductiecursus Video-hometraining/Video-interactiebegeleiding biedt een gedegen eerste kennismaking met de methodes. Dit is interessant voor professionals die een opleiding overwegen of meer van deze methodieken willen weten.

  De methodieken bieden krachtige begeleidingsinstrumenten om de kwaliteit van het contact te verbeteren tussen opvoeders en kinderen, tussen hulpverleners en cliënten en tussen professionele begeleiders onderling. Goed afgestemd contact is de basis voor ontwikkeling! Analyse van video-opnames van communicatie, zowel thuis als in een professionele werksetting, maakt de elementen en patronen in de communicatie zichtbaar. Deze micro-analyse van de communicatie verduidelijkt tevens behoeftes, intenties en mogelijkheden en geeft handvatten in de begeleiding. Het maakt bewust wat nog intact is, wat nog ontwikkeld moet worden, welke ondersteuning daarbij nodig is en maakt op vervolgopnames de in gang gezette ontwikkeling zichtbaar.

  Voor meer informatie, klik hier

  ------
  Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering