Hechtingsproblematiek bij kinderen – korting Vroegabonnees

  0
  235

  Datum: 26 november 2019

  Locatie: Regardz De Eenhoorn, Amersfoort

  Congres over hechtingsproblematiek bij kinderen

  Vroeggeboorte, adoptie of psychiatrische problemen bij de ouder… Er zijn diverse risicofactoren voor het ontstaan van hechtingsproblematiek bij kinderen. Problematische gehechtheid heeft negatieve gevolgen voor de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Tijdens dit congres leert u wat onveilig gehechte kinderen nodig hebben om de hechtingsrelatie te herstellen. Abonnees op VROEG ontvangen een aantrekkelijke korting op de deelnameprijs!

  Kom naar het congres Hechtingsproblematiek bij kinderen en krijg concrete tips om de hechtingsrelaties van kinderen te herstellen! 

  Onder leiding van dagvoorzitter Riet Fiddelaers-Jaspers (hechtings- en verliesdeskundige) krijgt u antwoord op onder meer onderstaande vragen:

  • Welke signalen wijzen op een onveilige hechting bij kinderen?
  • Hoe communiceert u met ouders van onveilig gehechte kinderen?
  • Welke behandelingen kunt u inzetten om de hechtingsrelatie te herstellen?
  • Hoe verbindt u ouders en kind op een positieve wijze opnieuw met elkaar?

  Vernieuwd programma
  Door de hoge waardering en grote belangstelling wordt het congres van vorig jaar herhaald met een vernieuwd en geactualiseerd programma. De vorige editie is gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

  Aantrekkelijke korting voor VROEG-abonnees!
  De prijs voor deze bijeenkomst is € 395,00. Dit bedrag is inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW. Voor abonnees op het kwartaalmagazine van Vakblad Vroeg geldt een korting van € 50,00. Dit aanbod geldt ook voor nieuwe abonnees, zie ons inschrijfformulier.

  Vul bij aanmelding in het veld ‘Opmerkingen’ in: “Abonnee Vakblad Vroeg” + uw abonneenummer. De korting wordt dan direct verrekend.

  Nog geen VROEG-abonnee? Dan kunt u zich hier aanmelden; de prijs bedraagt resp. € 25,- (Ned.) of € 30,- (Belg.), incl. BTW.

  Meer weten?
  Het congres vindt plaats in Amersfoort en is een initiatief van Medilex. Op de congreswebsite staat uitgebreide informatie over onder meer het programma en de accreditatie; deze is onder andere aangevraagd voor jeugdzorgwerkers, kinder- en jeugdartsen, psychologen en verpleegkundigen.

  Aanmelden >>

   

   

  ------
  Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering