Basistraining Infant Mental Health (IMH)

  0
  83

  Start datum: 17 september 2021 - Eind datum: 29 oktober 2021

  Tijd: 9.15 uur tot 14.30 uur

  Locatie: Online

  In deze driedaagse online IMH-basistraining leer je aan de hand van theorie en concrete casuïstiek de IMH-visie in te zetten bij het signaleren, screenen en begeleiden van problemen bij jonge kinderen en hun ouders. De training richt zich op wat jij vanuit jouw vakgebied kunt doen om bij te dragen aan het versterken van de ouder-kind interactie. Je betaalt nu slechts 549 euro per persoon. Het is ook mogelijk deze training in-company en op maat te organiseren. Neem contact met de Jonge Kind Academie op voor de mogelijkheden.

  Doelgroep: Professionals, werkzaam buiten de GGZ, die werken met jonge kinderen, hun ouders en/of zwangeren. Zoals: ouder- en kindadviseurs, medewerkers van wijkteams, het CJG, jeugdhulpverleners, kinderverpleegkundigen, verloskundigen, kraamverzorgers, jeugdartsen, kinderartsen, logopedisten, fysio- en ergotherapeuten, voedingsdeskundigen en pedagogisch coaches in de kinderopvang.

  Voor meer informatie, klik hier

  ------
  Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering