Datum: 15-06-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: online
Autisme | webinar

Kenmerken van autisme kunnen vaak al in de baby- en peutertijd worden herkend.
Echter, het herkennen en op juiste wijze interpreteren van deze signalen kan in de praktijk lastig zijn. Een jong kind is nog immers volop in ontwikkeling. Toch is het ontzettend belangrijk dat deze signalen al op vroege leeftijd worden opgemerkt, door ouders en professionals. Vroegsignalering kan er namelijk voor zorgen dat al op jonge leeftijd passende hulp wordt ingezet.

Dit webinar georganiseerd door Accare is geschikt voor eerstelijns professionals (zoals jeugdarts/-verpleegkundige, huisarts, peuterspeelzaalmedewerker, kinderdagverblijfmedewerker, gastouder).

Tijdens het webinar leer je signalen (her)kennen van Autisme op jonge leeftijd (0-6 jaar) en leer je wat te doen als vroege signalen herkend zijn. Ook krijg je meer kennis over diagnostiek en behandeling bij autisme en worden eventuele drempels om vervolgstappen in te zetten besproken.

Voor meer informatie, klik hier

  • Deel dit evenement
Startdatum:
15-06-2023
Einddatum:
15-06-2023
Locatie:
online
AdvertentieVROEG, het magazine voor jou!
Datum: 15-06-2023
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: online
Autisme | webinar
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan