Congres Vroegsignalering en Vroeghulp 2020

0
1486

Vroegsignalering en vroeghulp raken meer en meer ingeburgerd. Door in een pril stadium te interveniëren kunnen grotere problemen op latere leeftijd worden verminderd of voorkomen. Tijdens het Congres Vroegsignalering en Vroeghulp passeren verschillende aspecten van het op jonge leeftijd onderkennen en aanpakken van problemen de revue.

De zesde editie van het jaarlijkse Congres Vroegsignalering en Vroeghulp vindt plaats op 5 februari 2020 in Utrecht. Het congres informeert professionals over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vroegsignalering en licht methodieken van vroeghulp uit. Het afwisselende programma biedt professionals vanuit allerlei disciplines verdieping en inspiratie.

Alle informatie over het programma, de sprekers, accreditatie en deelnamemogelijkheden staat op de website van Euregionaal Congresburo. Voor abonnees van Vakblad Vroeg (ook nieuwe, klik hier) geldt een aantrekkelijk korting. Klik hier voor meer informatie over het programma en de deelnamemogelijkheden.

Programma

Het congres trapt af met twee lezingen, gevolgd door twee deelsessies. Het middagprogramma bestaat uit vier deelsessies. De sprekers blikken in interviews vooruit op hun congresbijdrage, zie onderstaande links.

Plenaire lezingen:

Deelsessies:

Meer weten en aanmelden

Ga voor alle informatie over het programma, de sprekers, accreditatie en deelnamemogelijkheden naar de website van Euregionaal Congresburo:

Website Euregionaal Congresburo >>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here