Congres Slaapproblemen bij jonge kinderen

0
410

Jonge kinderen en slaapproblemen. Deze combinatie komt veelvuldig voor. Dit vormt zowel voor ouders als voor professionals een uitdaging. Ouders willen niets liever dan dat hun kind lekker doorslaapt. Het geeft hen stress en ondermijnt hun zelfvertrouwen wanneer dit om, welke reden dan ook, niet lukt. Het jaarlijks congres ‘Slaapproblemen bij jonge kinderen’: dit jaar zowel live – op 19 mei – als online – vanaf 1 juni – krijgt telkens weer een hoge waardering van de deelnemers.  Doe mee aan de 2022-editie!

De sprekers geven handvatten aan professionals om met problemen rond het slapen van verschillende aard om te gaan. Maar ook om ouders te helpen slaapproblemen waar mogelijk te voorkómen. Juist daarom is het zinvol om op maat hiermee aan de slag te gaan.

De presentaties van de online versie van het congres zijn gedurende dertig dagen te volgen – de live-deelnemers ontvangen een opname van de deelsessies – en het congres wordt breed geaccrediteerd. Naast dit congres kun je bovendien gratis een tweede online congres uitkiezen. En als abonnee op het magazine Vakblad Vroeg krijg je ook nog eens 50 euro korting op de deelnemersprijs. Lees verder >

Programma

  • Drs. Marilene de Zeeuw: Werk aan emotionele gezondheid gezinnen
  • Dr. Isabel de Grote: Graaf dieper bij een ontwikkeling- of gedragsprobleem
  • Willemijn Bergman: Veilig leren slapen
  • Drs. Marilene de Zeeuw & drs. Myrte van Lonkhuijsen: Geintegreerd helpen bij slaapproblemen (ACT en lactatiekunde)
  • Drs. Gerinda van Haaften: Daadkrachtig aan de slag met ouders
  • Dr. Sigrid Pillen: Ook bijzondere kinderen verdienen goede slaap
  • Drs. Myrte van Lonkhuijsen: Vanaf de start fijn blijven slapen

Live en online

Het congres is zowel live als online te volgen. De live-bijeenkomst vindt plaats op donderdag 19 mei. Met de mogelijkheid om de gemiste deelsessies alsnog online te volgen.
Kun je die dag niet of wacht je nog liever even met het bezoeken van een congres? Dan kun je vanaf 1 juni alle videoregistraties een maand lang online volgen.

Alle informatie op een rij

Op de website van Euregionaal Congresburo staat het volledige programma en alle informatie over de deelnamemogelijkheden:

Congres Slaapproblemen bij jonge kinderen – live en online >>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here