Congres over eetproblemen dit jaar op locatie én online

0
537

Problemen met eten en voeding komen veelvuldig voor in gezinnen met jonge kinderen. Of het nu gaat om het weigeren van voeding, overgewicht of heel selectief eten. Het betekent niet alleen veel stress voor ouders, ook voor professionals is het niet altijd eenvoudig om effectieve hulp te bieden. Wat is dan voor welke situatie een verstandige aanpak? Die vraag vormt de rode draad van de vijfde editie van het congres ‘Eetproblemen bij jonge kinderen’ van Vakblad Vroeg en Euregionaal Congresburo. Heb je een abonnement op Vakblad Vroeg? Doe dan mee met 50 euro korting.

Dit congres is een van de eerste waarop het na de lange lockdownperiodes weer kan bruisen: er is ruimte voor maar zo’n 125 deelnemers. Het congres vindt plaats in Eindhoven. Maar kun je die dag niet of wacht je nog liever even met het bezoeken van een congres? Geen nood, want de videopresentaties zijn een maand lang voor alle deelnemers online te volgen.

Twee congressen voor één prijs! – Schrijf je nu in voor het online congres over slaapproblemen en neem laat  een collega gratis deelnemen. Of kies zelf een ander online congres uit, bijvoorbeeld over contact met ouders, eetproblemen of baby’s.

Programma

Tijdens dit congres spreken deskundigen vanuit de wetenschap en de praktijk over eetproblemen in gezinnen met jonge kinderen.

  • Dr. Daniëlle van de Merwe [Ziekenhuis Sint Maarten – Vlaanderen] – Groei en ontwikkeling in de knel
  • Dr. Edgar van Mil [Jeroen Bosch Ziekenhuis en Maastricht University] – Samen investeren in een gezond gewicht
  • Drs. Marieke Huigen en Drs. Marlies Reus [Rino Amsterdam] – Eetproblemen in relatie tot de ouder-kindrelatie
  • Debbie van Druten Msc. en Laurie Gelissen Msc. [Seyscentra] – ARFID? Wat is het en wat kunnen we ermee?
  • Dr. Joanne Olieman [Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis] – Zelf sondevoeding maken, ja of nee?
  • Maaske Treurniet MA [Volmondig Logopedie en Fontys Paramedische Hogeschool] – Voedingsproblemen bij kinderen van 0 – 2 jaar: van normale variatie tot professionele zorg
  • Dr. Jeanine Voorman [Wilhelmina Kinderziekenhuis] en Dr. Karen van Hulst [Radboud Health Academy] – Voedingsproblemen bij cerebrale parese

Alle informatie op een rij

Op de website van Euregionaal Congresburo staat het volledige programma en alle informatie over de deelnamemogelijkheden:

Congres Eetprobemen bij jonge kinderen – op locatie en online >>

Datum livecongres: 6 oktober 2021
Aanvangstijd 10:00 uur
Eindtijd 16:30 uur

Startdatum onlinecongres: 6 oktober 2021

Prijs (excl. BTW) € 295,00 (€ 245,00 voor abonnees op VROEG)

 

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here