De nieuwe editie van Vakblad Vroeg gaat onder meer over bewegen in de breedste zin van het woord. Beweging bij de start van het leven. Naast de thema-artikelen belicht dit nummer vele andere aspecten van vroegsignaleren en vroeghulp.

Waar moet je als professional op letten bij die hele kleintjes, wat zijn tekenen dat het niet goed gaat met de motoriek. Maar ook bewegen door kinderen die ernstig meervoudig beperkt zijn of binnen bepaalde vormen van therapie. Dit zijn enkele invalshoeken die het themagedeelte van de nieuwe editie van Vakblad Vroeg belicht.

Verder aandacht voor onder meer stotteren, stress in de eerste levensjaren, lichaamsgerichte traumabehandeling, de meerwaarde van  huid-op-huid contact, zintuiglijke prikkelverwerking en alarmsignalen bij afwijkende motorische ontwikkeling. Verder een uitgebreid interview met hoogleraar Anneloes van Baar. Klik hier voor de inhoudsopgave.

De verschijningsdatum is 10 maart. Nog geen abonnee? Doe het nu! Klik hier om u aan te melden.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan