Bewegen centraal in eerste editie 2017 van Vakblad Vroeg

0
485

De nieuwe editie van Vakblad Vroeg gaat onder meer over bewegen in de breedste zin van het woord. Beweging bij de start van het leven. Naast de thema-artikelen belicht dit nummer vele andere aspecten van vroegsignaleren en vroeghulp.

Waar moet je als professional op letten bij die hele kleintjes, wat zijn tekenen dat het niet goed gaat met de motoriek. Maar ook bewegen door kinderen die ernstig meervoudig beperkt zijn of binnen bepaalde vormen van therapie. Dit zijn enkele invalshoeken die het themagedeelte van de nieuwe editie van Vakblad Vroeg belicht.

Verder aandacht voor onder meer stotteren, stress in de eerste levensjaren, lichaamsgerichte traumabehandeling, de meerwaarde van  huid-op-huid contact, zintuiglijke prikkelverwerking en alarmsignalen bij afwijkende motorische ontwikkeling. Verder een uitgebreid interview met hoogleraar Anneloes van Baar. Klik hier voor de inhoudsopgave.

De verschijningsdatum is 10 maart. Nog geen abonnee? Doe het nu! Klik hier om u aan te melden.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here