Heb jij affiniteit met ouders en baby’s, met infant mental health, doe je onderzoek of werk je op dit terrein én heeft communicatie je belangstelling? Het bestuur van Babywerk heeft ruimte voor een bestuurslid ‘communicatie’.

Babywerk stelt zich ten doel de emotionele gezondheid van baby’s en hun ouders te bevorderen door wetenschappelijke kennis te vertalen naar concrete, toegankelijke ondersteuning van gezinnen met een baby.

AdvertentieNomineren Vroegwerker

Wat bieden we?
– Een enthousiast bestuur van vrijwilligers, die zes keer per jaar bij elkaar komen om bestuurlijk leiding te geven aan de projecten die Babywerk ontwikkelt;
– Samenwerking met gedreven personen die met hart en ziel betrokken zijn bij baby’s en hun gezinnen;
– De mogelijkheid deel te nemen aan onze projecten of zelf nieuwe projecten op te zetten – Onkostenvergoeding

Wat verwachten we?
– Plezier in het uitdenken van communicatiestrategieen met betrekking tot onze activiteiten;
– Maken van een mix van communicatiemiddelen om de projecten van Babywerk meer bekendheid te geven;
– Het aansturen van de communicatie naar buiten, en in samenwerking met de andere bestuursleden uitvoeren;
– Initiatief en creativiteit. Lijkt het je wat? Mail dan naar Sylvia Nossent, directeur van Babywerk, s.nossent@babywerk.nl

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

AdvertentieVroeglezing - artikel
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan