Bekijk onze Webinars – profiteer van de zomeractie!

0
599

Nultotvijf. Onder deze naam lanceren IMH Nederland en Vakblad Vroeg een inspiratieplatform voor professionals die met jonge kinderen en hun ouders werken. De aftrap bestaat uit een zeer voordelige zomeractie op de bundeling van al onze webinars. Profiteer van onze zomeractie!

Inmiddels zijn er al 14 webinars online beschikbaar. De losse prijs van een webinar bedraagt € 29,95. Met de zomeractie kun je voor slechts € 89,95 onbeperkt al onze opgenomen webinars bekijken. Je krijgt dan een account voor de eerste versie van onze online omgeving Nultotvijf Hiermee heb je in de maanden juli, augustus en september toegang tot de webinars wanneer het jou uitkomt. Kijk ze waar en wanneer je maar wil.

Dit najaar volgt de verdere uitrol van ons nieuwe inspiratieplatform met onder meer artikelen uit kwartaalmagazine VROEG, tools en minicolleges. Zo creëren we een heuse schatkamer voor professionals die werken met zwangeren en jonge kinderen

Praktische informatie

Na aanmelding krijg je een account voor de online omgeving Nultotvijf. Hierin staan alle webinars per thema gesorteerd voor je klaar. Je krijgt uiterlijk drie (werk)dagen na je aankoop toegang tot het account. Vanaf dat moment kun je tot en met 30 september alle webinars bekijken.

Snelle beslissers actie: Koop de zomeractie voor 1 juli en krijg een interview met Resie Bessems over ouderschap en systeemtheorie cadeau! Over onder meer family centered care en family integrated care.

Overzicht webinars

De volgende webinars kun je volgen: Profiteer van onze zomeractie!

Naar Nultotvijf>>

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here