Hoe is het om te leven in een gezin met een kind met een ernstige meervoudige beperking (EMB)? De film ‘Dit is ons leven’, toont een inkijkje bij drie gezinnen. Voor de première is zoveel belangstelling dat op zondagmiddag 15 januari een extra filmronde plaatsvindt en wel in Amersfoort bij het CliniClowns College.

De film is gemaakt op initiatief van de BOSK. De première is voor gezinnen met een ernstig meervoudig beperkt (EMB) kind, voor hun naasten, voor professionals, en beleidsmakers. Ook (EMB) kinderen zijn van harte welkom tijdens deze première; voor hen is er de mogelijkheid in de ruimte naast de filmzaal aan een eigen CliniClownprogramma mee te doen. Exacte tijden ontvangt men bij aanmelding. Dit kan door een mail te sturen naar Marike Willems (BOSK), e-mail marike@bosk.nl

Klik hier voor de trailer.

De BOSK vindt het belangrijk dat de buitenwereld weet hoe het eraan toegaat in deze gezinnen. Gefilmd zijn Bento (8 jaar), Eva (24 jaar) en Luuk (5 jaar) en hun gezinnen. Deze drie gezinnen nemen ons mee in hun levens. De film geeft een beeld van mooie momenten tussen ouder en kind, van momenten van ontspanning, maar ook van de zorg die deze kinderen nodig hebben en de zorgen die de ouders hebben.

Kijk voor meer informatie op de website van de BOSK: www.bosk.nl/ditisonsleven

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan