De Stichting Zeldzame Bloedziekten heeft een nieuwe website. Naast allerlei informatie over zeldzame bloedziekten voor professionals, geeft de site een overzicht van alle overige bloedziekten.

Naast een nieuwsrubriek, biedt de website dossiers voor de chronische patiënt en zijn naasten. In het domein Professionals vinden er onder andere huisartsbrochures, richtlijnen en expertisecentra. Lees meer op: bloedziekten.nl

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan