Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Congres 2018 – Kennispoort Verloskunde

19 januari - 09:30 - 16:30

Hoe evolueert de Nederlandse geboortezorg zich? Welke ethische, technologische en maatschappelijke vraagstukken dienen zich nu en in de toekomst aan rondom zwangerschap en de geboorte? Hoe worden die vraagstukken concreet opgepakt in onderzoek? Wat win je en wat verlies je als zorgverlener en als zwangere vrouw?

Op vrijdag 19 januari 2018 trekt Kennispoort Verloskunde alle registers open op het grote verloskundige onderzoekscongres. Het is dé gelegenheid om 1 dag kennis te nemen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en in debat te gaan over ontwikkelingen waarmee je te maken krijgt in de verloskundige zorgketen.

Drie keynotesprekers delen hun technologische, ethische en maatschappelijk perspectief op de (r)evolutie in de Nederlandse geboortezorg. Daarnaast zijn er twee ronden met parallelsessies en talloze presentaties en workshops. Nieuw deze editie is het (R)evolutie debat waarbij verschillende zorgverleners en zorgaanbieders met elkaar – en met de deelnemers in de zaal – het debat aangaan.

Voor meer informatie, klik hier

Gegevens

Datum:
19 januari
Tijd:
09:30 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
Utrecht,
+ Google Maps
Telefoon:
030 2404030
Website:
www.defabrique.nl

Organisator

Kennispoort Verloskunde