Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Basis Training Zachtjes Balen

23 september 2017 - 10:00

Sommige mensen zijn onvoldoende in staat om naar boosheid en frustraties te kijken. De stress die het onderzoeken van boosheid en frustraties bij hen oproept, blokkeert het vermogen om in verbinding te blijven met elkaar en om nieuw veilig boos gedrag aan te leren.

In deze training verdiepen de deelnemers zich in de kracht van schildpad handpop Toontje, die meehelpt om de “window of tolerance” van ouders en kinderen te vergroten.

Toontje weet een ontspannen, liefdevol en vrolijk basisklimaat neer te zetten waardoor ouders en kinderen beter in staat zijn om boosheid en frustraties met elkaar te onderzoeken.  Toontje is voor iedereen zeer toegankelijk. Terwijl de ouders en kinderen genieten van elkaar en zelfvertrouwen opdoen blijven hun oren en ogen open om samen de frustraties van alledag te onderzoeken. Ouders en kinderen krijgen meer aandacht en begrip voor de gevoelens, gedachten, en wensen van elkaar. Spelenderwijs wordt het mentaliseren bevorderd.

Werken met Toontje lijkt eenvoudig poppenspel. Onder deze eenvoud gaat een enorme gelaagdheid aan interventies schuil. In deze training wordt ingegaan op de werkzame bestanddelen van Toontje.

Voor meer informatie over deze training, klik hier en kijk onder Trainingen

Gegevens

Datum:
23 september 2017
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Studio Wladiwostok
Bogortuin 16
Amsterdam,