Nog ruim 1 week en dan biedt het Congres Vroegsignalering en Vroeghulp voor de derde keer op rij concrete handvatten om alerter te reageren op de hulpvraag van ouders en kind. Aanmelden kan nog steeds! De accreditatie is door tal van beroepsregisters toegezegd.

Op 16 februari 2017 vindt het jaarlijkse Congres Vroegsignalering en Vroeghulp plaats. Dit keer in de Jaarbeurs Utrecht. Drie sprekers belichten plenair vanuit verschillende invalshoeken de behoeften van ouders wanneer er iets schort aan de ontwikkeling van hun kind. De middag bestaat uit tweemaal twee praktische deelstromen om uit te kiezen.

Accreditatie is inmiddels toegezegd voor NIP K&J en NVO, Kwaliteitsregister V&V, VSR, KNGF, NVK, SRVB, lerarenregister, SKJ, AbSG/AJN, registerplein en verschillende registers die onder de ADAP vallen. Klik hier voor het precieze aantal punten en meer informatie over het congres.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan