Accreditatie Congres Vroegsignalering en Vroeghulp

0
505

Nog ruim 1 week en dan biedt het Congres Vroegsignalering en Vroeghulp voor de derde keer op rij concrete handvatten om alerter te reageren op de hulpvraag van ouders en kind. Aanmelden kan nog steeds! De accreditatie is door tal van beroepsregisters toegezegd.

Op 16 februari 2017 vindt het jaarlijkse Congres Vroegsignalering en Vroeghulp plaats. Dit keer in de Jaarbeurs Utrecht. Drie sprekers belichten plenair vanuit verschillende invalshoeken de behoeften van ouders wanneer er iets schort aan de ontwikkeling van hun kind. De middag bestaat uit tweemaal twee praktische deelstromen om uit te kiezen.

Accreditatie is inmiddels toegezegd voor NIP K&J en NVO, Kwaliteitsregister V&V, VSR, KNGF, NVK, SRVB, lerarenregister, SKJ, AbSG/AJN, registerplein en verschillende registers die onder de ADAP vallen. Klik hier voor het precieze aantal punten en meer informatie over het congres.

------
Abonneer u op onze gratis digitale nieuwsbrief en u ontvangt wekelijks een overzicht van relevante ontwikkelingen rond vroeghulp- en -signalering

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here