Het congres is inmiddels door een aantal beroepsverenigingen geaccrediteerd, terwijl het bij andere verenigingen nog uitstaat. Op bijgaand formulier zie je de mogelijkheden staan. Wil je – mocht je punten willen hebben – op dit formulier je naam zoals je in het register staat vermeld, je mailadres en je registratienummer(s) willen invullen? En het formulier sturen naar imhbinnenstebuiten@gmail.com

Je mag de gegevens ook overnemen in een mail als dat makkelijker is.

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan