Voortaan zijn losse edities van ons kwartaalmagazine direct te bestellen. De verschillende jaargangen zijn overzichtelijk weergegeven, waarbij meteen duidelijk is welk thema in een nummer centraal staat. De inhoudsopgave is per nummer aanklikbaar.

Tijdens de stands op onze congressen blijkt telkens weer dat voor eerder verschenen nummers veel belangstelling bestaat. Om aan die behoefte tegemoet te komen, is nu de knop VROEG’s aan onze website toegevoegd. Door hierop te klikken komen alle edities vanaf 2015 in beeld, alle voorzien van een korte toelichting en de inhoudsopgave.

Alle edities van Vakblad Vroeg bevatten een keur aan  interessante artikelen over zorgaspecten rond het jonge kind en zijn ouders/verzorgers. Geen onderwerp blijft onbelicht. Daarnaast staat in ieder nummer een thema centraal. Dit betekent dat een onderwerp, bijvoorbeeld Prikkels, Bewegen, Stress, Gewicht, Kinderopvang en Slapen, vanuit verschillende invalshoeken wordt belicht. Kortom, een schat aan informatie is nu direct voor alle zorgprofessionals beschikbaar. De kosten bedragen, inclusief verzending en BTW, slechts € 10,00. Ga naar de knop VROEG’s >>

 

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Een abonnement kost slechts €28,- per jaar.

Ontdek ons VROEG-magazine

Vakblad Vroeg is er voor professionals die werken in de geboortezorg en met kinderen tot zeven jaar en hun ouders. Sleutelwoorden zijn preventie, vroegtijdige onderkenning en vroeghulp. Ons kwartaalmagazine biedt achtergrond en verdieping. Een abonnement kost slechts € 28,- per jaar.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van de geboortezorg en de zorg rond het jonge kind en zijn ouders? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Deze verschijnt iedere dinsdagochtend.

"*" geeft vereiste velden aan