Euregionaal Congresburo

Euregionaal Congresburo

Het Euregionaal Congresburo (ECB), samenwerkingpartner van Vakblad Vroeg, organiseert jaarlijks tal van geaccrediteerde congressen, symposia en studiedagen. Experts uit wetenschap en praktijk delen hierin hun kennis en inzichten met de deelnemers, waarbij ECB garant staat voor een hoogstaand en geaccrediteerd programma.

ECB is een CRKBO-geregistreerde scholingsorganisatie, die zich tot doel stelt om professionals mogelijkheden te bieden het maximale uit hun cliënten, patiënten en leerlingen, maar ook uit zichzelf te halen. De medewerkers hebben ruime ervaring in zorg, welzijn, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek, waardoor wij voortdurend de brug proberen te slaan tussen 'weten' en 'kunnen'. ECB volgt nauwgezet alle ontwikkelingen en scholingsvragen afkomstig uit de praktijk en spelen daar tijdig en adequaat op in.

Accreditatie
Voor vrijwel elk scholingsaanbod wordt accreditatie aangevraagd voor de meest voorkomende kwaliteitsregistraties. ECB hanteert het internetsysteem PE-online voor accreditatiezaken, waarin wordt samengewerkt met beroepsverenigingen.

De behaalde punten kunnen automatisch opgehaald worden uit het eigen elektronisch dossier van de deelnemers, nadat de presentie van desbetreffende deelnemers door ons is ingevoerd in PE-online. Jeugdhulpverleners aangesloten bij SKJ dienen hun bewijsstukken zelf te uploaden conform de policy van deze beroepsvereniging.

Congressen, symposia en studiedagen
Regelmatig organiseert ECB congressen, symposia en studiedagen die interessant zijn voor zorgproferssionals die werken met jonge kinderen en hun ouders. Enkele malen per jaar gebeurt dit in samenwerking met Vakblad Vroeg. Klik hier voor een overzicht van het actuele aanbod.

Curssussen en trainingen
Meer informatie over de (online-) cursussen, (in company) trainingen en supervisie van ECB is te vinden op de website van het Centrum voor Educatie en Supervisie.

 Datum31-12-2017

Korting op congressen!


Korting op congressen!

Aantrekkelijke kortingen voor VROEG-abonnees op:

07-06: Eetproblemen bij jonge kinderen

15-06: Stressvol ouderschap van zeer jonge kinderen

15-11: Vroegsignalering bij baby's - derde editie